Η εταιρεία Balanis Springs

Ποια είναι η εταιρεία Balanis Springs του Ιωάννη Μπαλάνη

Προφίλ της εταιρείας Balanis Springs

Εμπειρία, αφοσίωση και επαγγελματισμός. Αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την δραστηριότητα της εταιρείας Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης όλα αυτά τα χρόνια.

Η χρήση πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένων μηχανημάτων και η συνεχής επενδυση σε ανθρώπινο δυναμικό καθιστούν αυτήν την εταιρεία μία σταθερή αλλά και δυναμική επιχείρηση.

Η εταιρεία Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης ιδρύθηκε το 2008 ως εταιρεία με εξειδίκευση στην παραγωγή κάθε μορφής ελατηρίων. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους πάνω από 20 χρόνια δραστηριότητας και εμπειρίας πάνω από 2.500 πελάτες που εξυπηρετούνται.

Σχεδιασμός και Παραγωγή

Οι δυνατότητες σχεδιασμού, παραγωγής και υλικοτεχνικής υποστήριξης της εταιρείας Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης είναι εξαιρετικά εκτεταμένες, καθώς κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ελατηρίων οποιουδήποτε μεγέθους (Ελατήρια πιέσεως, ελατήρια έλξεως, ελατήρια στρέψεως καθώς και μεταλλικά εξαρτήματα κάθε μορφής και υλικού) με μηχανικές διαδικασίες.

Λόγω της καθολικής φύσης των παραγόμενων προϊόντων, η εταιρεία Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης συνεργάζεται με καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας έως τον μηχανολογικό και βιοϊατρικό τομέα.

Αυτές οι συνεργασίες προσανατολίζονται στην αμοιβαία ανταλλαγή τεχνογνωσίας για να είμαστε συνεχώς ενήμεροι και τεχνολογικά προηγμένοι όσον αφορά τα έργα, τα υλικά και τις πτυχές επεξεργασίας.

Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης

Κατασκευή ελατηρίων παντός τύπου και διατάσεων, χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά

Οι υπηρεσίες μαςΕπικοινωνία

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στη Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά αυξήσαμε την παραγωγικότητα στην κατασκευή ελατηρίων παντός τύπου, μας φέρνοντας στην εταιρεία όλο και περισσότερη τεχνολογία.

Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων καταφέραμε υψηλή αποτελεσματικότητα και αύξηση της παραγωγικότητας κατασκευής ελατηρίων, καθώς και τη μείωση του χρόνου διάθεσης στην αγορά, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΥΛΙΚΑ

Για την κατασκευή των ελατηρίων χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα υψηλής ποιότητας υλικά:

  • Χάλυβας ελατηρίων ΕΝ-10270
  • INOX AISI – 302
  • Φωσφορούχος ορείχαλκος
  • Σίδηρος
  • Ατσαλοταινία (Κλαπέ) C67S
  • 51CRV4 Spring steel

Η εταιρία μας λειτουργεί ΑΥΤΟΝΟΜΑ και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιαδήποτε άλλη δρα στο χώρο με ίδια ή παρόμοια ονομασία.

2
Δεκαετίες στον κλάδο
205
Χλμ καλωδίων ατσάλι
2600
Ικανοποιημένοι πελάτες
3500
Ολοκληρωμένες παραγγελίες