Υπηρεσίες

Η Balanis Springs και ο Ιωάννης Μπαλάνης σας ενημερώνουν για τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Ελατήρια Πιέσεως Balanis Springs

Στη Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ελατήρια πιέσεως με διάμετρο σύρματος από 0,25 mm έως 35 mm σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με μεταβλητή γεωμετρία (κωνικά, διπλοκωνικά, με μεταβλητό βήμα κλπ.) των οποίων η κατασκευή αλλά και η θερμική κατεργασία γίνεται από την εταιρεία μας αποκλειστικά. Mην ξεχνάτε να ζητάτε από την εταιρεία μας τα πιστοποιητικά υλικών για κάθε κατασκευή μας.
Για ελατήρια από 35 mm έως 60 mm για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ελατήρια Στρέψεως Balanis Springs

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κομμένα και διαμορφωμένα ελατήρια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη από 0,25 mm έως και 25 mm. Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η κατασκευή πραγματοποιείται μέσω εξειδικευμένου λογισμικού και ειδικών εφαρμογών.
Mην ξεχνάτε να ζητάτε από την εταιρεία μας τα πιστοποιητικά υλικών για κάθε κατασκευή μας.

Ελατήρια Έλξεως Balanis Springs

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ελατήρια με διάμετρο σύρματος από 0,25 mm έως και 25 mm με γάντζους Γερμανικούς, Αγγλικούς, εφαπτόμενους και κάθε μορφής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Mην ξεχνάτε να ζητάτε από την Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης τα πιστοποιητικά υλικών για κάθε κατασκευή μας.

Διάφορα Ελατήρια Balanis Springs

Η εταιρεία Balanis Springs Ιωάννης Μπαλάνης εμπορεύεται ατσαλοταινία κλαπέ (C67S) όλων των διαστάσεων. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μεταλλικά εξαρτήματα παντός τύπου και διαστάσεων από σύρμα και Aτσαλοταινία (Κλαπέ C67S). Τα ανωτέρω υλικά εισάγονται αποκλειστικά από την εταιρία springs.
Mην ξεχνάτε να ζητάτε από την εταιρεία μας τα πιστοποιητικά υλικών για κάθε κατασκευή μας

Ατσαλοταινία Κλαπέ

2
Δεκαετίες στον κλάδο
205
Χλμ καλωδίων ατσάλι
2600
Ικανοποιημένοι πελάτες
3500
Ολοκληρωμένες παραγγελίες